Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

Bestelinformatie

Hoe werkt bestellen bij Stenenwinkel.nl?

Op de website Stenenwinkel.nl staat een zeer uitgebreid assortiment aan betonmaterialen, keramische tegels voor binnen en buiten, natuursteen tegels voor binnen en buiten, en nog veel meer. Alle op deze website vermelde prijzen zijn (uitgezonderd de aanbiedingen) adviesprijzen inclusief BTW. Als u de gewenste producten heeft gevonden kunt u een offerte-formulier invullen of een mail sturen naar [email protected]. Wij zullen vervolgens een vrijblijvende offerte voor u opstellen, inclusief vermelding van eventuele afpas- of transportkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gewenste producten en hoeveelheden.

Als de offerte naar wens is kunt u de mail met de offerte beantwoorden. Wij zullen u daarna een factuur sturen en na ontvangst van de betaling zullen de materialen geleverd worden. Dat gebeurt bij producten die op voorraad zijn meestal binnen enkele werkdagen. Indien u een andere afleverdatum wenst, bijvoorbeeld pas over enkele weken of zelfs maanden, dan is dat ook geen probleem. Vermeld de gewenste uiterste afleverdatum in uw offerte-aanvraag of bevestiging.

U kunt op Stenenwinkel.nl dus niet direct bestellen en betalen. Wij maken graag een persoonlijke, vrijblijvende offerte voor u. Zo weet u dat u de beste prijs krijgt voor de gewenste hoeveelheid en ook het juiste advies voor uw situatie.