Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

Over Stenenwinkel.nl

Steen is de verzamelnaam voor keramische (gebakken), betonnen en natuursteen materialen. Keramische materialen worden gemaakt van klei, beton wordt gevormd, en natuursteen wordt gedolven. Stenenwinkel.nl heeft als steenleverancier in Nederland diverse steengroepen op deze website gerubriceerd. Uw tuin of woning kan met onze vele soorten vloeren, bestrating en tuinverwante artikelen tegen concurrerende prijzen worden verfraaid.

Wij blijven dé steenleverancier van Nederland, alleen gaan wij in 2024 over in Tuinenhuis.nl. Een website waar u niet alleen alle soorten sierbestrating voor in uw tuin kunt vinden maar ook binnenvloeren, of een veranda of tuinkamer om nog meer te genieten van het buitenleven. Voorlopig zullen wij vrijblijvende offerte aanvragen van Stenenwinkel.nl uiteraard in behandeling nemen. Maar als u toch opzoek bent naar mooie materialen of producten voor uw huis. Neem dan een kijkje op www.tuinenhuis.nl

Uiteraard kunnen we op uw verzoek ook de gehele tuinaanleg vakkundig verzorgen. Sinds de oprichting van moederbedrijf Benoton BV worden de mooiste werken met vakbekwame straatmakers aangelegd. Er wordt vooraf ingemeten en een geheel vrijblijvende gespecificeerde offerte voor de complete aanleg verzorgd. Indien akkoord heeft u één aanspreekpunt voor uw complete tuinrenovatie.

Alle materialen kunnen door ons zowel per trailer, kooiaap, palletdienst als bodedienst worden geleverd in heel Nederland. Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit en leveren geen B-keus of restpartijen. Het enige nadeel van al onze stenen is dat ze zelf niet kunnen vertellen hoe mooi ze zijn. Daarom doen wij dat graag in onze showroomlocatie te Bodegraven.

Stenenwinkel.nl (Tuinenhuis.nl) is onderdeel van Benoton B.V.

Showroom Stenenwinkel.nl
Tjalk 27
2411 NZ Bodegraven

0172 – 53 33 75
Bereikbaar op werkdagen tussen 9:00-17:00 uur.
Bekijk onze actuele openingstijden.

[email protected]
Voor vragen, offertes en bestellingen