Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik online bestellen?

U kunt op Stenenwinkel.nl niet direct online bestellen en betalen. Wij maken graag eerst een persoonlijke, vrijblijvende offerte voor u. Zo weet u dat u de beste prijs krijgt voor de gewenste hoeveelheid en ook het juiste advies voor uw situatie. Na ontvangst van de offerte kunt u laten weten of u de materialen wilt bestellen.

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten verschillen per product en zijn afhankelijk van de gewenste hoeveelheid, gewicht, fabrikant en het afleveradres. Wanneer u een offerte aanvraagt zullen wij voor u uitrekenen wat de bezorgkosten zijn. Het is bij bepaalde hoeveelheden ook mogelijk dat wij geen bezorgkosten naar u doorberekenen, dat zal dan ook vermeld worden in de offerte.

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

De manier van bezorgen is afhankelijk van de bestelde producten. Sommige producten worden gewoon via de pakketpost verstuurd, maar de meeste materialen worden getransporteerd met grote stenentrailers. Houd er dus rekening mee dat uw gewenste losadres goed bereikbaar moet zijn voor grote vrachtwagens! De materialen worden standaard direct naast de wagen gelost.

Als blijkt dat het losadres niet bereikbaar is, worden de materialen gelost daar waar de wagen wel kan komen. In sommige gevallen kan het voorkomen dat de materialen weer retour genomen worden. Dit kan extra kosten met zich meebrengen.

Soms is het mogelijk om materialen met een kleinere vrachtwagen te transporteren, die makkelijker in smallere straatjes kan komen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik de materialen ook afhalen?

Alle materialen op Stenenwinkel.nl worden bij de klant thuisbezorgd. Ons adres in Bodegraven is enkel een showroom en kantooradres. Het is niet mogelijk om materialen af te halen.

Hebben jullie een showroom waar ik materialen kan bekijken?

Wij hebben een showroom op de Tjalk 27 in Bodegraven. Hier hebben wij een uitgebreid assortiment aan tegels, bestrating en monsters voor u gepresenteerd. Het grootste deel van de materialen op deze website is ook in de showroom te bekijken. Wij adviseren u om van tevoren telefonisch of per mail na te vragen of wij een product in de showroom hebben staan.

Klik hier voor de openingstijden van de showroom.

Wat is de levertijd van de materialen?

De levertijd is per product verschillend. Materialen die op voorraad zijn kunnen grotendeels binnen enkele werkdagen worden geleverd. Sommige materialen moeten eerst nog uit het buitenland komen of worden op aanvraag geproduceerd, daarvan kan de levertijd enkele weken langer zijn. Bent u benieuwd naar de levertijd van een product, neem dan contact met ons op.